addthis_pub = 'addthishelwa';
addthis_brand = 'حلوة موقع المرأة العربية';
/*addthis_language = 'ar';*/
addthis_localize = {share_caption:'أرسـل',email_caption:'إرسال بريد سريع',email:'بريد سريع',favorites:'مفضلتي',more:'[color:ffff=\"#FF0000\"]المزيد'};
addthis_logo = 'http://cdn.maktoob.com/m002/AddThisBtnImages/Addthis_logo_Helwa.jpg';
addthis_logo_background = 'FFFFFF';
addthis_logo_color = 'FFFFFF';
addthis_options = 'favorites, facebook, myspace, google, live, digg, delicious, more';
المقادير :
2/1 1إصبع زبدة ..
1 علبة حليب مكثف..
1 بيضة ..
1 كأس حليب بودرة ..
2/1 1 كأس سميد ..
1 ملعقة متوسطة الحجم بيكينج بودر ..
الطريقة:
نسيح الزبدة على النار ونضع عليها جميع المقادير ما عدا السميد والبيكينج بودر ونضعهم على النار إلى أن تكون حارة ..
هنا سيحنا الزبدة ..
وهنا وضعنا عليها الحليب المكثف المحلى ..وهنا وضعنا عليهم الحليب البودرة .
وهنا وضعنا عليهم البيضة ،وهنا اصبح الخليط جاهز ..
نروح دلوقتي نحط البيكنج بودر على السميد ونخلطهم كويس..
وبعد مانخلطهم كويس نضع عليهم الخليط السابق ويصبح بالشكل ده ..
وبعدين ندهن الصينية اللي احنا هنعمل فيها البسبوسة بشوية زيت ونحط فيها البسبوسة ونفردها كويس وتبقى بالشكل ده ..
وبعد كده ندخلها الفرن لحد ماتستوي ونطلعها بره تبرد وتكون بالشكل ده..
وبعدين نصب فوقها الشربات (القطر..الشيرة)بعد مانقطعها بس انا نسيت اقطعها ..
وبعدين تحطيها في التلاجة تبرد وبعدين تاكليها ..
وبالهنا والشفا..